Oglinzile sunt unele dintre cele mai folosite tipuri de sticla in amenajarile interioare. Oglinzile pot fi folosite la echiparea bailor, dressing-urilor, salilor de fitness, saloanelor de dans, cluburilor si discotecilor, etc, dar se intalnesc si la realizarea mobilierului
Exista oglinzi clare, fumurii, gri, verzi, aurii, antiquizate, etc.. In functie de aplicatia ceruta, oglinzile pot fi protejate de o folie pe spatele lor pentru securitate dar si pentru impermeabilizare.
Pentru placarile de mari dimensiuni se pot folosi oglinzi laminate (duplex) montate cu prinderi in puncte tip single-point fixing cu de la Dorma.
In rest, oglinzile pot fi montate fie cu kit-uri de montaj (Safe clix, Safe maX, Safe fiX), sau prin lipire simpla cu adeziv de oglinzi si benzi dublu adezive
Placarile cu geam colorat se pot realiza fie cu geam vopsit tip LACOBEL, fie cu geam clar si folii color adezive de la ORACAL.
Geamul LACOBEL se livreaza intr-o gama de culori ce poate fi consultata la sectiunea Download.
Aplicatiile cu Lacobel sunt foarte variate, acest material putand fi taiat, gaurit, decupat si montat pe adezivi similari cu cei pentru placi ceramice. Suporta socuri concentrate –in cazul unui montaj corect – mai bine ca placile ceramice. Culorile pastelate si reflexiile geamului LACOBEL il recomanda la placari interioare de pereti in lucrari cu un ridicat nivel de calitate.