Mobilierul din sticla, avand o valoare estetica ridicata, se gaseste in majoritatea amenajarilor interioare. Geamul se slefuieste si se lustruieste in cant, apoi se lipeste in camp de raze ultraviolete cu un adeziv special. Accesoriile folosite sunt balamale, manere, zavoare, broaste, suporturi pentru etajere, etc. Acestea sunt din inox si sunt deosebit de aspectuase. Corpurile de mobilier pot fi echipate cu rotite pentru mutarea facila a lor, sau pot fi pozate prin intermediul unor “picioare” reglabile pentru orizontalizare.
Mobilierul din sticla lipita UV se preteaza la expunerea unor produse de lux cum ar fi bijuterii, ceasuri, etc. Pentru punerea in valoare a acestora se pot monta si corpuri specializate de iluminat pe baza de halogen sau LED-uri.
Tot la mobilier din sticla se incadreaza si mesele din sticla. Blaturile de masa din sticla pot fi realizate din sticla de la 6 la 19 mm grosime, in functie de marime si complexitate. Exista nenumarate modele de mese din sticla, echipate cu picioare din lemn, inox, fier forjat si chiar sticla.