Romconstruct Glass SRL din Constanta este o societate care si-a propus sa ofere servicii in domeniul prelucrarii sticlei plane, cu aplicatii in arhitectura, mobilier si amenajari interioare.
In ultimii ani, aproape ca nu exista proiect arhitectural sau de amenajare interioara care sa nu prevada aplicatii ale sticlei in realizarea lui. Cerintele sunt tot mai ridicate si solicita solutii profesioniste pentru realizarea lor.
Investitiile realizate de Romconstruct Glass in domeniul prelucrarii sticlei isi permit sa ofere o gama larga de solutii pentru satisfacerea celor mai ridicate pretentii.
Plecand de la producerea geamului termoizolator pentru fabricanti de tamplarie PVC si aluminiu, continuand cu prelucrarea sticlei adica slefuirea, fazetarea, gaurirea, sablarea, laminarea, securizarea geamului si terminand cu toate aplicatiile lor adica compartimentari interioare, usi din geam securizat, oglinzi fazetare, geam decorativ sablat, mobilier sticla, pardoseli si copertine din geam laminat, placari, etc. Toate aceste produse si servicii sunt la dispozitia celor interesati. Colectivul SC ROMCONSTRUCT GLASS este unul competent, permanent racordat la noutati, si atent cu solicitarile clientilor nostrii. Satisfactia clientilor nostrii este dezideratul nostru suprem.